Nabeschouwing Burton Albion - Bolton Wanderers (3-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 15 februari 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Burton Albion het dinsdag 15 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Bolton Wanderers (3-1)

Het League One duel tussen Burton Albion en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 3-1 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Powell, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Burton Albion vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Brayford op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 18e minuut volgde een derde treffer van Burton Albion, waarmee J. Brayford zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 94 minuten deed D. Charles iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Bolton Wanderers werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Bolton Wanderers echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Burton Albion.

LIVE Burton Albion - Bolton Wanderers 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Powell met assist van C. Shaughnessy Burton Albion 1-0
14' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Brayford met assist van J. Powell Burton Albion 2-0
18' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Brayford met assist van S. Hughes Burton Albion 3-0
55' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor M. Mancienne Burton Albion
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel D. Charles voor A. Bakayoko Bolton Wanderers
68' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Williams Bolton Wanderers
69' Wissel Bolton Wanderers Wissel O. Afolayan voor K. Sadlier Bolton Wanderers
78' Wissel Burton Albion Wissel R. Leak voor M. Mancienne Burton Albion
85' Wissel Bolton Wanderers Wissel X. Amaechi voor D. John Bolton Wanderers
86' Wissel Burton Albion Wissel J. Maddox voor J. Powell Burton Albion
92' Wissel Burton Albion Wissel T. Taylor voor G. Yahyai Burton Albion
94' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt D. Charles Bolton Wanderers 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Bolton Wanderers
Opstellingen Burton Albion - Bolton Wanderers
De opstellingen van Burton Albion en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.