Nabeschouwing Burton Albion - Milton Keynes Dons (0-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 25 januari 2022 - 20:45 uur



In de League One 2021/2022 neemt Burton Albion het dinsdag 25 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Milton Keynes Dons (0-1)

Het League One duel tussen Burton Albion en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Darren Handley geëindigd in een 0-1 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 95e minuut door S. Twine, waarmee Milton Keynes Dons met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Milton Keynes Dons dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Handley, waardoor Milton Keynes Dons de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Burton Albion - Milton Keynes Dons
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
8
23
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
86
111
Gevaarlijke aanvallen
31
51
Passes
265
513
Overtredingen
12
7
Buitenspel
2
0
Corners
4
6
Wissels
3
2
LIVE Burton Albion - Milton Keynes Dons 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
54' Wissel Burton Albion Wissel C. Shaughnessy voor T. Taylor Burton Albion
61' Wissel Burton Albion Wissel W. Kokolo voor C. Borthwick-Jackson Burton Albion
69' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Wickham voor M. Eisa Milton Keynes Dons
74' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor S. Hughes Burton Albion
83' Wissel Burton Albion Wissel L. Moult voor G. Yahyai Burton Albion
83' Wissel Milton Keynes Dons Wissel H. Boateng voor T. Corbeanu Milton Keynes Dons
89' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor L. Moult Burton Albion
95' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine Milton Keynes Dons 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Milton Keynes Dons
Opstellingen Burton Albion - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Burton Albion en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Jerrel Hasselbaink
Wissels Burton Albion
# Speler Pos.
20 Callum Hawkins K
38 Michael Mancienne V
22 Williams Kokolo V
40 Charlie Lakin M
15 Thomas O'Connor M
16 Conor Shaughnessy M
31 Louis Elliott Moult A
Formatie 4-2-3-1
Coach Liam Manning
Basiselftal Milton Keynes Dons
# Speler Pos.
1 Jamie Cumming K
3 Dean Lewington V
21 Daniel Harvie V
2 Tennai Watson V
5 Warren O'Hora V
16 Josh McEachran M
9 Scott Twine M
14 Conor Coventry M
20 Troy Parrott M
11 Theo Corbeanu M
10 Mohamed Eisa A
Wissels Milton Keynes Dons
# Speler Pos.
23 Franco Nahuel Ravizzoli K
26 Jack Davies V
18 Hiram Boateng M
19 Connor Wickham A
25 Brooklyn Ilunga A
24 Jay Bird A
Voorbeschouwing Burton Albion - Milton Keynes Dons

Burton Albion en Milton Keynes Dons treffen elkaar in de 23e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Handley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burton Albion en Milton Keynes Dons in de League One vond plaats op 20 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milton Keynes Dons. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Burton Albion als Milton Keynes Dons wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Burton Albion 2
Winst Milton Keynes Dons 2
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burton Albion op een 11e positie staat, terwijl we Milton Keynes Dons terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Burton Albion - Milton Keynes Dons Opstelling Burton Albion Opstelling Milton Keynes Dons Live Burton Albion - Milton Keynes Dons Live Burton Albion - Milton Keynes Dons kijken Burton Albion - Milton Keynes Dons kijken Live Burton Albion - Milton Keynes Dons stream Burton Albion - Milton Keynes Dons Fox Sports Nabeschouwing Burton Albion - Milton Keynes Dons Uitslag Burton Albion - Milton Keynes Dons Statistieken Burton Albion - Milton Keynes Dons League One 2021/2022 Burton Albion - Milton Keynes Dons wedden Burton Albion - Milton Keynes Dons gokken Burton Albion - Milton Keynes Dons Unibet