Nabeschouwing Cambridge United - Bolton Wanderers (1-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cambridge United het zaterdag 28 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Bolton Wanderers (1-0)

Het League One duel tussen Cambridge United en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door S. Tracey, waarmee Cambridge United met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Cambridge United.

LIVE Cambridge United - Bolton Wanderers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Williams Bolton Wanderers
16' Doelpunt Cambridge United Doelpunt S. Tracey met assist van G. Williams Cambridge United 1-0
17' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Iredale Cambridge United
29' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor A. Sarcevic Bolton Wanderers
38' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor P. Digby Cambridge United
54' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor W. Hoolahan Cambridge United
65' Wissel Bolton Wanderers Wissel E. Kachunga voor G. Jones Bolton Wanderers
70' Wissel Cambridge United Wissel S. Smith voor J. Ironside Cambridge United
73' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor L. ONeil Cambridge United
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Baptiste voor G. Johnston Bolton Wanderers
78' Wissel Cambridge United Wissel H. Knibbs voor S. Tracey Cambridge United
81' Wissel Bolton Wanderers Wissel N. Delfouneso voor J. Williams Bolton Wanderers
88' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor R. Santos Bolton Wanderers
91' Wissel Cambridge United Wissel H. Dunk voor J. Brophy Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Bolton Wanderers
Opstellingen Cambridge United - Bolton Wanderers
De opstellingen van Cambridge United en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.