Nabeschouwing Cambridge United - Rotherham United (0-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 18 december 2021 - 16:00 uur



In de League One 2021/2022 neemt Cambridge United het zaterdag 18 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Rotherham United (0-1)

Het League One duel tussen Cambridge United en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Trevor Kettle geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door D. Barlaser, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rotherham United dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rotherham United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Cambridge United - Rotherham United
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
6
11
Schoten op doel
1
6
Aanvallen
101
114
Gevaarlijke aanvallen
47
55
Passes
370
333
Overtredingen
9
16
Buitenspel
0
1
Corners
3
4
Wissels
2
3
LIVE Cambridge United - Rotherham United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor S. Smith Cambridge United
62' Wissel Rotherham United Wissel J. Lindsay voor O. Rathbone Rotherham United
66' Doelpunt Rotherham United Doelpunt D. Barlaser met assist van M. Smith Rotherham United 0-1
69' Wissel Rotherham United Wissel W. Harding voor R. Edmonds-Green Rotherham United
82' Wissel Cambridge United Wissel J. Lankester voor J. Brophy Cambridge United
82' Wissel Cambridge United Wissel H. Knibbs voor S. Smith Cambridge United
87' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Ihiekwe Rotherham United
90' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Ironside Cambridge United
94' Wissel Rotherham United Wissel W. Grigg voor F. Ladapo Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Rotherham United
Opstellingen Cambridge United - Rotherham United
De opstellingen van Cambridge United en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Mark Bonner
Basiselftal Cambridge United
# Speler Pos.
1 Dimitar Mitov K
2 George Benjamin Williams V
15 Jubril Okedina V
3 Jack Iredale V
11 Harrison Dunk V
4 Paul Digby M
19 Adam May M
7 James Brophy M
16 Jensen Weir M
10 Sam Smith M
9 Joe Ironside A
Wissels Cambridge United
# Speler Pos.
13 Kai McKenzie-Lyle K
29 Tom Dickens V
23 Jack Lankester M
33 Kai Yearn M
27 Ben Worman M
35 Glenn McConnell M
26 Harvey Knibbs A
Formatie 3-1-4-2
Coach Paul Warne
Wissels Rotherham United
# Speler Pos.
31 Josh Vickers K
3 Joe Mattock V
2 Wes Harding V
7 Kieran Sadlier M
16 Jamie Lindsay M
19 Joshua Kayode A
9 Will Grigg A
Voorbeschouwing Cambridge United - Rotherham United

Cambridge United en Rotherham United treffen elkaar in de 23e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Trevor Kettle en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cambridge United en Rotherham United in de League One vond plaats op 20 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rotherham United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rotherham United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Cambridge United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cambridge United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cambridge United 0
Winst Rotherham United 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cambridge United op een 16e positie staat, terwijl we Rotherham United terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Cambridge United - Rotherham United Opstelling Cambridge United Opstelling Rotherham United Live Cambridge United - Rotherham United Live Cambridge United - Rotherham United kijken Cambridge United - Rotherham United kijken Live Cambridge United - Rotherham United stream Cambridge United - Rotherham United Fox Sports Nabeschouwing Cambridge United - Rotherham United Uitslag Cambridge United - Rotherham United Statistieken Cambridge United - Rotherham United League One 2021/2022 Cambridge United - Rotherham United wedden Cambridge United - Rotherham United gokken Cambridge United - Rotherham United Unibet