Nabeschouwing Charlton Athletic - Accrington Stanley (2-3) || League One 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Charlton Athletic het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Accrington Stanley (2-3)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Samuel Allison geëindigd in een 2-3 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door H. Pell, waarmee Accrington Stanley met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van D. Morgan zorgde ervoor dat Charlton Athletic op 1-1 kwam te staan in de 31e minuut. In de 57e minuut zette H. Pell zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Accrington Stanley de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Accrington Stanley vergroot nadat E. Hamilton de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Charlton Athletic dat in de 78e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Stockley de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Samuel Allison en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Accrington Stanley.

LIVE Charlton Athletic - Accrington Stanley 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt H. Pell Accrington Stanley 0-1
26' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor P. Souare Charlton Athletic
29' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Morgan Charlton Athletic
31' Eigen doelpunt Charlton Athletic Eigen doelpunt D. Morgan Charlton Athletic 1-1
34' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor S. Clare Charlton Athletic
57' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt H. Pell met assist van S. McConville Accrington Stanley 1-2
66' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt E. Hamilton met assist van H. Pell Accrington Stanley 1-3
69' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Gunter Charlton Athletic
73' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Washington voor S. Clare Charlton Athletic
73' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Davison voor C. Blackett-Taylor Charlton Athletic
78' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Stockley Charlton Athletic 2-3
84' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor D. Morgan Accrington Stanley
89' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Sherring Accrington Stanley
91' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Conneely Accrington Stanley
91' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Jaiyesimi voor P. Souare Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Accrington Stanley
Opstellingen Charlton Athletic - Accrington Stanley
De opstellingen van Charlton Athletic en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.