Nabeschouwing Charlton Athletic - Cambridge United (2-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 11 december 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Charlton Athletic het zaterdag 11 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Cambridge United (2-0)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 2-0 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door C. Washington, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Charlton Athletic opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het C. Washington die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Charlton Athletic.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Cambridge United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor H. Dunk Cambridge United
29' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor A. May Cambridge United
30' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Washington met assist van A. Gilbey Charlton Athletic 1-0
39' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Famewo Charlton Athletic
47' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Ironside Cambridge United
48' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Stockley Charlton Athletic
48' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor P. Digby Cambridge United
50' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor S. Clare Charlton Athletic
56' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Washington Charlton Athletic
70' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Jaiyesimi voor J. Leko Charlton Athletic
73' Wissel Charlton Athletic Wissel P. Souare voor B. Purrington Charlton Athletic
76' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Pearce Charlton Athletic
77' Wissel Cambridge United Wissel H. Knibbs voor J. Weir Cambridge United
88' Wissel Cambridge United Wissel J. Lankester voor H. Dunk Cambridge United
89' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Washington Charlton Athletic 2-0
94' Wissel Cambridge United Wissel B. Worman voor S. Smith Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Cambridge United
Opstellingen Charlton Athletic - Cambridge United
De opstellingen van Charlton Athletic en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.