Nabeschouwing Charlton Athletic - Doncaster Rovers (4-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 30 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Charlton Athletic het zaterdag 30 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Doncaster Rovers (4-0)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 4-0 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door E. Lee, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 34e minuut voor dat Charlton Athletic via C. Washington op 2-0 kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Charlton Athletic, waarmee J. Stockley zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Charlton Athletic in de 71e minuut, nadat B. Purrington de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Doncaster Rovers 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor R. Vilca Doncaster Rovers
15' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Jaiyesimi voor J. Leko Charlton Athletic
18' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor B. Purrington Charlton Athletic
21' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt E. Lee Charlton Athletic 1-0
34' Penalty Charlton Athletic Penalty C. Washington Charlton Athletic 2-0
57' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. Rowe voor K. Knoyle Doncaster Rovers
62' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Stockley Charlton Athletic 3-0
71' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt B. Purrington met assist van D. Jaiyesimi Charlton Athletic 4-0
75' Wissel Charlton Athletic Wissel S. Clare voor E. Lee Charlton Athletic
75' Wissel Doncaster Rovers Wissel B. Horton voor J. Hiwula Doncaster Rovers
76' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. Cukur voor R. Vilca Doncaster Rovers
84' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Davison voor C. Washington Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Doncaster Rovers
Opstellingen Charlton Athletic - Doncaster Rovers
De opstellingen van Charlton Athletic en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.