Nabeschouwing Charlton Athletic - Gillingham (1-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 15 maart 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Charlton Athletic het dinsdag 15 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Gillingham (1-0)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 1-0 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door A. Gilbey, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Gillingham 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Gilbey Charlton Athletic
40' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt A. Gilbey Charlton Athletic 1-0
59' Wissel Gillingham Wissel H. Lintott voor R. McKenzie Gillingham
66' Wissel Charlton Athletic Wissel E. Lee voor S. Fraser Charlton Athletic
81' Wissel Gillingham Wissel T. Dickson-Peters voor D. Tutonda Gillingham
82' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Stockley Charlton Athletic
86' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor S. OKeefe Gillingham
88' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Pearce voor C. Blackett-Taylor Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Gillingham
Opstellingen Charlton Athletic - Gillingham
De opstellingen van Charlton Athletic en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Gillingham zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Charlton Athletic - Gillingham

Charlton Athletic en Gillingham treffen elkaar in de 25e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Will Finnie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Gillingham in de League One vond plaats op 21 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Charlton Athletic als Gillingham wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Charlton Athletic 3
Winst Gillingham 3
Gelijkspel 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 17e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 21e plaats.