Nabeschouwing Cheltenham Town - Doncaster Rovers (4-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 5 maart 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cheltenham Town het zaterdag 5 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Doncaster Rovers (4-0)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 4-0 overwinning voor Cheltenham Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. May, waarmee Cheltenham Town met 1-0 de leiding nam. Cheltenham Town vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Williams op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut kreeg A. Clayton van Doncaster Rovers voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Doncaster Rovers de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 75e minuut volgde een derde treffer van Cheltenham Town, waarmee A. May zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Cheltenham Town geen gas terug, waardoor in de 84e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Pollock.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Cheltenham Town.

LIVE Cheltenham Town - Doncaster Rovers 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor J. Olowu Doncaster Rovers
16' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May Cheltenham Town 1-0
31' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor W. Boyle Cheltenham Town
33' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Raglan Cheltenham Town
34' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor A. Clayton Doncaster Rovers
38' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt B. Williams met assist van M. Blair Cheltenham Town 2-0
46' Wissel Doncaster Rovers Wissel E. Galbraith voor D. Gardner Doncaster Rovers
46' Wissel Doncaster Rovers Wissel R. Griffiths voor J. Martin Doncaster Rovers
48' Tweede gele kaart Doncaster Rovers Tweede gele kaart voor A. Clayton Doncaster Rovers
69' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor E. Bonds Cheltenham Town
73' Wissel Cheltenham Town Wissel L. Sercombe voor A. Ramsey Cheltenham Town
73' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Colkett voor E. Bonds Cheltenham Town
75' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May met assist van L. Sercombe Cheltenham Town 3-0
77' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Williams voor K. Etete Cheltenham Town
78' Wissel Doncaster Rovers Wissel K. Agard voor A. Odubeko Doncaster Rovers
84' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt M. Pollock met assist van C. Colkett Cheltenham Town 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Doncaster Rovers
Opstellingen Cheltenham Town - Doncaster Rovers
De opstellingen van Cheltenham Town en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.