Nabeschouwing Cheltenham Town - Morecambe (3-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cheltenham Town het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Morecambe (3-1)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 3-1 overwinning voor Cheltenham Town. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door L. Sercombe, waarmee Cheltenham Town met 1-0 de leiding nam. Morecambe kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Phillips, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette K. Joseph zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cheltenham Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor Cheltenham Town vergroot nadat K. Joseph de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Cheltenham Town.

LIVE Cheltenham Town - Morecambe 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt L. Sercombe met assist van M. Pollock Cheltenham Town 1-0
38' Doelpunt Morecambe Doelpunt A. Phillips met assist van G. Leigh Morecambe 1-1
52' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor A. OConnor Morecambe
64' Wissel Morecambe Wissel R. Cooney voor L. Gibson Morecambe
65' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt K. Joseph met assist van C. Thomas Cheltenham Town 2-1
68' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt K. Joseph met assist van L. Sercombe Cheltenham Town 3-1
71' Wissel Morecambe Wissel A. Gnahoua voor T. Diagouraga Morecambe
71' Wissel Morecambe Wissel W. McDonald voor S. Wootton Morecambe
74' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor A. Gnahoua Morecambe
79' Wissel Cheltenham Town Wissel D. Barkers voor D. Crowley Cheltenham Town
83' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Norton voor K. Vassell Cheltenham Town
90' Wissel Cheltenham Town Wissel A. May voor K. Joseph Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Morecambe
Opstellingen Cheltenham Town - Morecambe
De opstellingen van Cheltenham Town en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Morecambe zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.