Nabeschouwing Cheltenham Town - Wycombe Wanderers (1-3) || League One 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cheltenham Town het zaterdag 14 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Wycombe Wanderers (1-3)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 1-3 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door S. Vokes, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Cheltenham Town kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Williams, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette O. Pendlebury zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wycombe Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Wycombe Wanderers vergroot nadat O. Pendlebury de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Wycombe Wanderers.

LIVE Cheltenham Town - Wycombe Wanderers 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Vokes met assist van J. Jacobson Wycombe Wanderers 0-1
45' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. Williams met assist van C. Wright Cheltenham Town 1-1
57' Wissel Cheltenham Town Wissel K. Vassell voor A. May Cheltenham Town
61' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor E. Chapman Cheltenham Town
68' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Thomas voor E. Chapman Cheltenham Town
74' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt O. Pendlebury met assist van S. Kaikai Wycombe Wanderers 1-2
75' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor G. McCleary Wycombe Wanderers
76' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor S. Vokes Wycombe Wanderers
79' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt O. Pendlebury Wycombe Wanderers 1-3
80' Wissel Cheltenham Town Wissel T. Perry voor S. Long Cheltenham Town
92' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Thompson voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
95' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Hussey Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Wycombe Wanderers
Opstellingen Cheltenham Town - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Cheltenham Town en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.