In de League One neemt Crewe Alexandra het dinsdag 21 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Crewe Alexandra Gelijk Winst Morecambe
2.15x inzet 3.2x inzet 3.65x inzet
LIVE Crewe Alexandra - Morecambe 0-0

Vanaf dinsdag 21 september 2021 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Crewe Alexandra - Morecambe volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 23 minuten en 53 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Morecambe
Opstellingen Crewe Alexandra - Morecambe
De opstellingen van Crewe Alexandra en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Morecambe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach David Artell
Wissels Crewe Alexandra
# Speler Pos.
31 Dave Richards K
22 Billy Sass-Davies V
6 Luke Offord M
17 Madger Antonio Gomes Ajú M
14 Oliver Finney M
9 Chris Porter A
15 Callum McFadzean A
Formatie 4-3-3
Coach Stephen Robinson
Wissels Morecambe
# Speler Pos.
20 Jokull Andersson K
2 Ryan McLaughlin V
22 Liam Gibson V
15 Ryan Delaney V
25 Alfie John Mccalmont M
6 Callum Jones M
11 Joshua McPake A
Voorbeschouwing Crewe Alexandra - Morecambe

Crewe Alexandra en Morecambe treffen elkaar in de 6e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Howard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crewe Alexandra en Morecambe elkaar treffen in de League One.

Resultaat Aantal
Winst Crewe Alexandra 0
Winst Morecambe 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crewe Alexandra op een 21e positie staat, terwijl we Morecambe terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Crewe Alexandra - Morecambe Opstelling Crewe Alexandra Opstelling Morecambe Live Crewe Alexandra - Morecambe Live Crewe Alexandra - Morecambe kijken Crewe Alexandra - Morecambe kijken Live Crewe Alexandra - Morecambe stream Crewe Alexandra - Morecambe Fox Sports Nabeschouwing Crewe Alexandra - Morecambe Uitslag Crewe Alexandra - Morecambe Statistieken Crewe Alexandra - Morecambe League One 2021/2022 Crewe Alexandra - Morecambe wedden Crewe Alexandra - Morecambe gokken Crewe Alexandra - Morecambe Unibet