Nabeschouwing Crewe Alexandra - Morecambe (1-3) || League One 2021/2022

Dinsdag 21 september 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Crewe Alexandra het dinsdag 21 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Morecambe (1-3)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Paul Howard geëindigd in een 1-3 overwinning voor Morecambe. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door A. Phillips, waarmee Morecambe met 0-1 de leiding nam. Morecambe vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Gnahoua op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Crewe Alexandra de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Mandron.

Na 85 minuten werd de voorsprong voor Morecambe vergroot nadat A. Gnahoua de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Morecambe.

LIVE Crewe Alexandra - Morecambe 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Morecambe Doelpunt A. Phillips met assist van G. Leigh Morecambe 0-1
28' Doelpunt Morecambe Doelpunt A. Gnahoua met assist van W. McDonald Morecambe 0-2
40' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor R. Cooney Morecambe
49' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt M. Mandron met assist van R. Adebisi Crewe Alexandra 1-2
56' Wissel Morecambe Wissel R. McLaughlin voor R. Cooney Morecambe
57' Wissel Morecambe Wissel L. Gibson voor W. McDonald Morecambe
73' Wissel Morecambe Wissel A. McCalmont voor A. Phillips Morecambe
75' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor S. Kashket Crewe Alexandra
79' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor S. McLoughlin Morecambe
80' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor C. Stockton Morecambe
84' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Finney voor C. Ainley Crewe Alexandra
85' Doelpunt Morecambe Doelpunt A. Gnahoua met assist van C. Stockton Morecambe 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Morecambe
Opstellingen Crewe Alexandra - Morecambe
De opstellingen van Crewe Alexandra en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Morecambe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.