Nabeschouwing Doncaster Rovers - Rotherham United (0-5) || League One 2021/2022

Dinsdag 1 februari 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Doncaster Rovers het dinsdag 1 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Rotherham United (0-5)

Het League One duel tussen Doncaster Rovers en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 0-5 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Miller, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. Rotherham United vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Wiles op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Rotherham United, waarmee C. Ogbene zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

D. Barlaser zette Rotherham United even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Scott Oldham toegekende penalty wist te benutten. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Rotherham United. Deze werd gescoord door J. Lindsay in de 89e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Scott Oldham bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Rotherham United.

LIVE Doncaster Rovers - Rotherham United 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Miller Rotherham United 0-1
16' Doelpunt Rotherham United Doelpunt B. Wiles met assist van C. Ogbene Rotherham United 0-2
31' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor O. Younger Doncaster Rovers
46' Wissel Doncaster Rovers Wissel E. Galbraith voor A. Clayton Doncaster Rovers
46' Wissel Doncaster Rovers Wissel B. Jackson voor B. Horton Doncaster Rovers
64' Wissel Doncaster Rovers Wissel R. Griffiths voor J. Dodoo Doncaster Rovers
70' Wissel Rotherham United Wissel J. Kayode voor W. Grigg Rotherham United
72' Doelpunt Rotherham United Doelpunt C. Ogbene met assist van B. Wiles Rotherham United 0-3
74' Wissel Rotherham United Wissel R. Wood voor C. Ogbene Rotherham United
76' Penalty Rotherham United Penalty D. Barlaser Rotherham United 0-4
77' Wissel Rotherham United Wissel J. Lindsay voor B. Wiles Rotherham United
89' Doelpunt Rotherham United Doelpunt J. Lindsay Rotherham United 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Rotherham United
Opstellingen Doncaster Rovers - Rotherham United
De opstellingen van Doncaster Rovers en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.