Nabeschouwing Fleetwood Town - Cambridge United (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 29 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Fleetwood Town het zaterdag 29 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Cambridge United (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Fleetwood Town en Cambridge United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Pilkington zette Cambridge United op een 0-1 voorsprong in de 65e minuut van de wedstrijd. Fleetwood Town kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van P. Lane, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fleetwood Town - Cambridge United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Johnston voor J. Harrop Fleetwood Town
41' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor A. May Cambridge United
63' Wissel Fleetwood Town Wissel A. Pilkington voor D. Batty Fleetwood Town
65' Eigen doelpunt Cambridge United Eigen doelpunt A. Pilkington Cambridge United 0-1
72' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Lane met assist van C. Camps Fleetwood Town 1-1
73' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Camps Fleetwood Town
76' Wissel Cambridge United Wissel H. Knibbs voor J. Lankester Cambridge United
81' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Okedina Cambridge United
88' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Hayes voor S. Morris Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Cambridge United
Opstellingen Fleetwood Town - Cambridge United
De opstellingen van Fleetwood Town en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.