Nabeschouwing Fleetwood Town - Sunderland (2-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Fleetwood Town het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Sunderland (2-2)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Fleetwood Town en Sunderland geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door R. Stewart, waarmee Sunderland met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 76e minuut voor dat Sunderland via A. McGeady op 0-2 kwam te staan. In de 81e minuut wist Fleetwood Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Morton.

G. Garner zette Fleetwood Town even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Neil Hair toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Fleetwood Town - Sunderland 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Sunderland Doelpunt R. Stewart met assist van E. Embleton Sunderland 0-1
46' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Garner voor M. Clark Fleetwood Town
53' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
67' Wissel Sunderland Wissel C. Evans voor D. Neil Sunderland
72' Wissel Sunderland Wissel N. Broadhead voor E. Embleton Sunderland
76' Penalty Sunderland Penalty A. McGeady Sunderland 0-2
77' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Lane voor H. Biggins Fleetwood Town
81' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Morton met assist van P. Lane Fleetwood Town 1-2
85' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Garner Fleetwood Town
90' Wissel Sunderland Wissel F. Alves voor A. McGeady Sunderland
94' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor G. Garner Fleetwood Town
97' Penalty Fleetwood Town Penalty G. Garner Fleetwood Town 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Sunderland
Opstellingen Fleetwood Town - Sunderland
De opstellingen van Fleetwood Town en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.