Nabeschouwing Gillingham - Charlton Athletic (1-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 21 september 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Gillingham het dinsdag 21 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Charlton Athletic (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Gillingham en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door E. Lee, waarmee Charlton Athletic met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van B. Purrington zorgde ervoor dat Gillingham op 1-1 kwam te staan in de 56e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gillingham - Charlton Athletic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt E. Lee met assist van C. Blackett-Taylor Charlton Athletic 0-1
46' Wissel Gillingham Wissel G. Sithole voor C. Kelman Gillingham
46' Wissel Gillingham Wissel D. Lloyd voor D. Adshead Gillingham
46' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Leko voor C. Washington Charlton Athletic
48' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Ehmer Gillingham
56' Eigen doelpunt Gillingham Eigen doelpunt B. Purrington Gillingham 1-1
75' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Gilbey voor E. Lee Charlton Athletic
75' Wissel Gillingham Wissel D. Tutonda voor R. Bennett Gillingham
76' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor O. Lee Gillingham
81' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Stockley voor J. Davison Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Charlton Athletic
Opstellingen Gillingham - Charlton Athletic
De opstellingen van Gillingham en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Gillingham - Charlton Athletic

Gillingham en Charlton Athletic treffen elkaar in de 6e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Stroud en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gillingham en Charlton Athletic in de League One vond plaats op 13 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gillingham. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Gillingham als Charlton Athletic wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Gillingham 3
Winst Charlton Athletic 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gillingham op een 20e positie staat, terwijl we Charlton Athletic terugvinden op de 23e plaats.