Nabeschouwing Ipswich Town - Bolton Wanderers (2-5) || League One

Zaterdag 11 september 2021 - 16:00 uur

In de League One neemt Ipswich Town het zaterdag 11 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Bolton Wanderers (2-5)

Het League One duel tussen Ipswich Town en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Robert Madley geëindigd in een 2-5 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ipswich Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Bonne. Bolton Wanderers kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Afolayan, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Bolton Wanderers vervolgens op 1-2. Het was E. Doyle die vanaf 11 meter wist te scoren in de 18e minuut.

Na 30 minuten was het R. Santos die de bal in eigen doel werkte, waardoor Ipswich Town op 2-2 kwam te staan. Bolton Wanderers leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 47 minuten op voorsprong na een goal van O. Afolayan: 2-3. In de 47e minuut was het J. Sheehan van Bolton Wanderers wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Bolton Wanderers mocht G. Johnston in de 57e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Madley en eindigde de wedstrijd dus met een 2-5 stand in het voordeel van Bolton Wanderers.

Wedstrijdstatistieken Ipswich Town - Bolton Wanderers
Goals
2
5
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
8
12
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
98
79
Gevaarlijke aanvallen
23
38
Passes
471
359
Overtredingen
11
14
Buitenspel
0
1
Corners
1
6
Wissels
3
3
LIVE Ipswich Town - Bolton Wanderers 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt M. Bonne met assist van W. Burns Ipswich Town 1-0
10' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt O. Afolayan met assist van L. Gordon Bolton Wanderers 1-1
13' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor K. Vincent-Young Ipswich Town
18' Penalty Bolton Wanderers Penalty E. Doyle Bolton Wanderers 1-2
20' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor L. Isgrove Bolton Wanderers
21' Wissel Ipswich Town Wissel J. Donacien voor K. Vincent-Young Ipswich Town
24' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. Jones Bolton Wanderers
30' Eigen doelpunt Ipswich Town Eigen doelpunt R. Santos Ipswich Town 2-2
47' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt O. Afolayan met assist van G. Jones Bolton Wanderers 2-3
47' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt J. Sheehan met assist van A. Sarcevic Bolton Wanderers 2-4
57' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt G. Johnston Bolton Wanderers 2-5
62' Wissel Bolton Wanderers Wissel E. Kachunga voor L. Isgrove Bolton Wanderers
63' Wissel Ipswich Town Wissel T. Carroll voor C. Chaplin Ipswich Town
74' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Lee voor J. Sheehan Bolton Wanderers
81' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Baptiste voor G. Johnston Bolton Wanderers
84' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor W. Burns Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Bolton Wanderers
Opstellingen Ipswich Town - Bolton Wanderers
De opstellingen van Ipswich Town en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Paul Cook
Wissels Ipswich Town
# Speler Pos.
1 Tomáš Holý K
3 Matthew Penney V
44 Janoi Donacien V
25 Tom Carroll M
12 Louie Barry A
9 Joe Pigott A
19 Kayden Jackson A
Formatie 4-2-3-1
Coach Ian Ross Evatt
Wissels Bolton Wanderers
# Speler Pos.
1 Matt Gilks K
27 Alex Baptiste V
15 Will Aimson V
20 Kieran Lee M
25 George Thomason M
24 Elias Kachunga A
7 Nathan Delfouneso A
Voorbeschouwing Ipswich Town - Bolton Wanderers

Ipswich Town en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 7e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Bolton Wanderers in de League One vond plaats op 10 april 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Ipswich Town favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Bolton Wanderers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ipswich Town 1
Winst Bolton Wanderers 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ipswich Town op een 21e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ipswich Town - Bolton Wanderers Opstelling Ipswich Town Opstelling Bolton Wanderers Live Ipswich Town - Bolton Wanderers Live Ipswich Town - Bolton Wanderers kijken Ipswich Town - Bolton Wanderers kijken Live Ipswich Town - Bolton Wanderers stream Ipswich Town - Bolton Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Ipswich Town - Bolton Wanderers Uitslag Ipswich Town - Bolton Wanderers Statistieken Ipswich Town - Bolton Wanderers League One 2021/2022 Ipswich Town - Bolton Wanderers wedden Ipswich Town - Bolton Wanderers gokken Ipswich Town - Bolton Wanderers Unibet