Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Oxford United (1-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 11 december 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 11 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Oxford United (1-2)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Tom Reeves geëindigd in een 1-2 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door H. Boateng, waarmee Milton Keynes Dons met 1-0 de leiding nam. Oxford United kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Taylor, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette M. Sykes zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Oxford United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 97e minuut moest Oxford United verder met een man minder, nadat J. Thorniley een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tom Reeves, waardoor Oxford United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Milton Keynes Dons - Oxford United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt H. Boateng met assist van T. Parrott Milton Keynes Dons 1-0
42' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Henry Oxford United
63' Wissel Oxford United Wissel M. McGuane voor J. Henry Oxford United
65' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van H. Kane Oxford United 1-1
70' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Thorniley Oxford United
74' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Brown voor H. Boateng Milton Keynes Dons
79' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Sykes met assist van N. Holland Oxford United 1-2
80' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Sykes Oxford United
81' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Martin voor T. Parrott Milton Keynes Dons
84' Wissel Oxford United Wissel G. Whyte voor N. Holland Oxford United
92' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Long Oxford United
92' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor J. McEachran Milton Keynes Dons
94' Wissel Oxford United Wissel R. Williams voor M. Taylor Oxford United
97' Tweede gele kaart Oxford United Tweede gele kaart voor J. Thorniley Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Oxford United
Opstellingen Milton Keynes Dons - Oxford United
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.