Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers (1-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 25 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers (1-0)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 1-0 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Stewart in de 39e minuut, waardoor Wycombe Wanderers met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 40e minuut voor dat Milton Keynes Dons via T. Parrott op 1-0 kwam te staan.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Milton Keynes Dons.

LIVE Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Rode kaart Wycombe Wanderers Rode kaart voor A. Stewart Wycombe Wanderers
40' Penalty Milton Keynes Dons Penalty T. Parrott Milton Keynes Dons 1-0
64' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Watters voor H. Boateng Milton Keynes Dons
72' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor S. Vokes Wycombe Wanderers
73' Wissel Wycombe Wanderers Wissel B. Hanlan voor G. McCleary Wycombe Wanderers
79' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor D. Horgan Wycombe Wanderers
84' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Harvie Milton Keynes Dons
90' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. McEachran voor S. Twine Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers
Opstellingen Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers

Milton Keynes Dons en Wycombe Wanderers treffen elkaar in de 9e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milton Keynes Dons en Wycombe Wanderers in de League One vond plaats op 1 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milton Keynes Dons. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Milton Keynes Dons favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Wycombe Wanderers slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milton Keynes Dons 3
Winst Wycombe Wanderers 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milton Keynes Dons op een 3e positie staat, terwijl we Wycombe Wanderers terugvinden op de 5e plaats.