Nabeschouwing Morecambe - Wigan Athletic (1-2) || League One 2021/2022

Dinsdag 18 januari 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Morecambe het dinsdag 18 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Wigan Athletic (1-2)

Het League One duel tussen Morecambe en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door C. Stockton, waarmee Morecambe met 1-0 de leiding nam. Wigan Athletic kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Keane, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette S. Humphrys zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wigan Athletic de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Samuel Barrott, waardoor Wigan Athletic dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Morecambe - Wigan Athletic 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Morecambe Doelpunt C. Stockton Morecambe 1-0
46' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt W. Keane met assist van T. Darikwa Wigan Athletic 1-1
57' Wissel Morecambe Wissel L. Gibson voor G. Leigh Morecambe
62' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Edwards voor T. Pearce Wigan Athletic
62' Wissel Wigan Athletic Wissel S. Humphrys voor G. Massey Wigan Athletic
69' Wissel Morecambe Wissel R. Cooney voor J. Ayunga Morecambe
70' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor K. Watts Wigan Athletic
73' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt S. Humphrys met assist van C. Lang Wigan Athletic 1-2
78' Wissel Morecambe Wissel A. Phillips voor S. McLoughlin Morecambe
85' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Kerr voor C. Lang Wigan Athletic
90' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor R. McLaughlin Morecambe
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Wigan Athletic
Opstellingen Morecambe - Wigan Athletic
De opstellingen van Morecambe en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morecambe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.