Nabeschouwing Morecambe - Wycombe Wanderers (3-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Morecambe het zaterdag 22 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Wycombe Wanderers (3-2)

Het League One duel tussen Morecambe en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 3-2 overwinning voor Morecambe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Wycombe Wanderers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van A. Akinfenwa. Morecambe kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. OConnor, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette J. Grimmer zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wycombe Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Ayunga de 2-2 maakte voor Morecambe. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Morecambe dat in de 67e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat C. Stockton de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ben Toner en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Morecambe.

LIVE Morecambe - Wycombe Wanderers 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Akinfenwa met assist van J. Obita Wycombe Wanderers 0-1
39' Doelpunt Morecambe Doelpunt A. OConnor met assist van A. Wildig Morecambe 1-1
53' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor G. Leigh Morecambe
54' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt J. Grimmer Wycombe Wanderers 1-2
58' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor R. Tafazolli Wycombe Wanderers
60' Doelpunt Morecambe Doelpunt J. Ayunga Morecambe 2-2
65' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
67' Doelpunt Morecambe Doelpunt C. Stockton met assist van J. Ayunga Morecambe 3-2
75' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Horgan voor C. Thompson Wycombe Wanderers
81' Wissel Morecambe Wissel O. Fane voor A. Wildig Morecambe
84' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
86' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor J. Ayunga Morecambe
87' Wissel Wycombe Wanderers Wissel T. De Barr voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
91' Wissel Morecambe Wissel C. Duffus voor C. Stockton Morecambe
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Wycombe Wanderers
Opstellingen Morecambe - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Morecambe en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morecambe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.