Nabeschouwing Oxford United - Burton Albion (4-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 5 maart 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Oxford United het zaterdag 5 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Burton Albion (4-1)

Het League One duel tussen Oxford United en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 4-1 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door S. Baldock, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Whyte op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Oxford United, waarmee S. Baldock zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Oxford United geen gas terug, waardoor in de 45e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Taylor. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 47e minuut wist A. Guedioura namens Burton Albion de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sam Purkiss en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Oxford United.

LIVE Oxford United - Burton Albion 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Oxford United Doelpunt S. Baldock met assist van H. Kane Oxford United 1-0
29' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor C. Saydee Burton Albion
35' Doelpunt Oxford United Doelpunt G. Whyte met assist van C. Brannagan Oxford United 2-0
40' Doelpunt Oxford United Doelpunt S. Baldock met assist van M. Sykes Oxford United 3-0
45' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van G. Whyte Oxford United 4-0
47' Doelpunt Burton Albion Doelpunt A. Guedioura Burton Albion 4-1
46' Wissel Burton Albion Wissel J. Maddox voor A. Oshilaja Burton Albion
46' Wissel Burton Albion Wissel W. Kokolo voor T. Taylor Burton Albion
51' Wissel Oxford United Wissel S. Winnall voor S. Baldock Oxford United
63' Wissel Burton Albion Wissel O. Niasse voor C. Saydee Burton Albion
78' Wissel Oxford United Wissel N. Holland voor M. Taylor Oxford United
85' Wissel Oxford United Wissel M. McGuane voor H. Kane Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Burton Albion
Opstellingen Oxford United - Burton Albion
De opstellingen van Oxford United en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.