Nabeschouwing Oxford United - Rotherham United (0-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Oxford United het zaterdag 27 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Rotherham United (0-0)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Oxford United en Rotherham United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Oxford United en Rotherham United gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Oxford United, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sam Purkiss niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Oxford United - Rotherham United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor D. Barlaser Rotherham United
48' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Miller Rotherham United
64' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor O. Rathbone Rotherham United
68' Wissel Rotherham United Wissel J. Lindsay voor O. Rathbone Rotherham United
68' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Seddon Oxford United
69' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor B. Wiles Rotherham United
70' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor M. McGuane Oxford United
76' Wissel Rotherham United Wissel R. Wood voor C. Ogbene Rotherham United
83' Wissel Rotherham United Wissel J. Kayode voor F. Ladapo Rotherham United
87' Wissel Oxford United Wissel J. Cooper voor N. Holland Oxford United
91' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor W. Harding Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Rotherham United
Opstellingen Oxford United - Rotherham United
De opstellingen van Oxford United en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Oxford United - Rotherham United

Oxford United en Rotherham United treffen elkaar in de 20e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Purkiss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Oxford United en Rotherham United in de League One vond plaats op 11 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rotherham United. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Rotherham United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Oxford United te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Oxford United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Oxford United 1
Winst Rotherham United 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oxford United op een 7e positie staat, terwijl we Rotherham United terugvinden op de 1e plaats.