Nabeschouwing Plymouth Argyle - AFC Wimbledon (2-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 8 maart 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Plymouth Argyle het dinsdag 8 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - AFC Wimbledon (2-0)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Samuel Allison geëindigd in een 2-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door R. Hardie, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Plymouth Argyle vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Broom op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle.

LIVE Plymouth Argyle - AFC Wimbledon 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt R. Hardie met assist van D. Mayor Plymouth Argyle 1-0
32' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor D. Mayor Plymouth Argyle
46' Wissel AFC Wimbledon Wissel P. Kalambayi voor J. Rudoni AFC Wimbledon
57' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Hartigan voor G. Marsh AFC Wimbledon
61' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt R. Broom met assist van N. Ennis Plymouth Argyle 2-0
67' Wissel Plymouth Argyle Wissel P. Camara voor D. Mayor Plymouth Argyle
67' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Ablade voor L. McCormick AFC Wimbledon
75' Wissel Plymouth Argyle Wissel S. Sessegnon voor C. Grant Plymouth Argyle
84' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Garrick voor R. Hardie Plymouth Argyle
93' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor S. Sessegnon Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - AFC Wimbledon
Opstellingen Plymouth Argyle - AFC Wimbledon
De opstellingen van Plymouth Argyle en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en AFC Wimbledon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Plymouth Argyle - AFC Wimbledon

Plymouth Argyle en AFC Wimbledon treffen elkaar in de 26e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Allison en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en AFC Wimbledon in de League One vond plaats op 18 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Plymouth Argyle favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl AFC Wimbledon slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Plymouth Argyle 5
Winst AFC Wimbledon 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 8e positie staat, terwijl we AFC Wimbledon terugvinden op de 20e plaats.