Nabeschouwing Plymouth Argyle - Cheltenham Town (2-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 22 maart 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Plymouth Argyle het dinsdag 22 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Cheltenham Town (2-0)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Chris Pollard geëindigd in een 2-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door N. Ennis, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Plymouth Argyle vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Mayor op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Plymouth Argyle - Cheltenham Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt N. Ennis met assist van D. Mayor Plymouth Argyle 1-0
42' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt D. Mayor Plymouth Argyle 2-0
53' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Colkett voor E. Bonds Cheltenham Town
58' Wissel Cheltenham Town Wissel G. Lloyd voor M. Pollock Cheltenham Town
70' Wissel Plymouth Argyle Wissel A. Randell voor D. Mayor Plymouth Argyle
75' Wissel Cheltenham Town Wissel E. Chapman voor L. Sercombe Cheltenham Town
80' Wissel Plymouth Argyle Wissel S. Sessegnon voor J. Edwards Plymouth Argyle
84' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Garrick voor N. Ennis Plymouth Argyle
90' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Colkett Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Cheltenham Town
Opstellingen Plymouth Argyle - Cheltenham Town
De opstellingen van Plymouth Argyle en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Plymouth Argyle - Cheltenham Town

Plymouth Argyle en Cheltenham Town treffen elkaar in de 31e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Pollard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en Cheltenham Town in de League One vond plaats op 26 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Plymouth Argyle favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cheltenham Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Plymouth Argyle 1
Winst Cheltenham Town 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 4e positie staat, terwijl we Cheltenham Town terugvinden op de 12e plaats.