Nabeschouwing Plymouth Argyle - Morecambe (2-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 5 maart 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 5 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Morecambe (2-0)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 2-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door C. Grant, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Plymouth Argyle vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Hardie op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Plymouth Argyle - Morecambe 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt C. Grant met assist van R. Broom Plymouth Argyle 1-0
34' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor D. Connolly Morecambe
43' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt R. Hardie met assist van D. Mayor Plymouth Argyle 2-0
59' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor C. Stockton Morecambe
60' Wissel Morecambe Wissel J. Obika voor C. Stockton Morecambe
66' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Ennis voor L. Jephcott Plymouth Argyle
80' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Garrick voor R. Hardie Plymouth Argyle
83' Wissel Plymouth Argyle Wissel A. Randell voor J. Houghton Plymouth Argyle
89' Wissel Morecambe Wissel J. Ayunga voor D. Connolly Morecambe
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Morecambe
Opstellingen Plymouth Argyle - Morecambe
De opstellingen van Plymouth Argyle en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Morecambe zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Plymouth Argyle - Morecambe

Plymouth Argyle en Morecambe treffen elkaar in de 37e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Young en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en Morecambe in de League One vond plaats op 23 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Plymouth Argyle 0
Winst Morecambe 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 8e positie staat, terwijl we Morecambe terugvinden op de 21e plaats.