Nabeschouwing Plymouth Argyle - Shrewsbury Town (1-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 12 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 12 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Shrewsbury Town (1-0)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter James Oldham geëindigd in een 1-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door C. Grant, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Plymouth Argyle uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Plymouth Argyle - Shrewsbury Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Houghton Plymouth Argyle
34' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Vela Shrewsbury Town
54' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor P. Camara Plymouth Argyle
57' Wissel Shrewsbury Town Wissel T. Flanagan voor T. Fornah Shrewsbury Town
62' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt C. Grant met assist van L. Jephcott Plymouth Argyle 1-0
67' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Janneh voor R. Bowman Shrewsbury Town
67' Wissel Shrewsbury Town Wissel T. Bloxham voor J. Daniels Shrewsbury Town
73' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Ennis voor L. Jephcott Plymouth Argyle
80' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Bolton Plymouth Argyle
83' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Garrick voor R. Hardie Plymouth Argyle
91' Wissel Plymouth Argyle Wissel A. Randell voor J. Houghton Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Shrewsbury Town
Opstellingen Plymouth Argyle - Shrewsbury Town
De opstellingen van Plymouth Argyle en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Plymouth Argyle - Shrewsbury Town

Plymouth Argyle en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 33e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Plymouth Argyle favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Shrewsbury Town slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Plymouth Argyle 3
Winst Shrewsbury Town 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 8e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 18e plaats.