Nabeschouwing Portsmouth - Crewe Alexandra (2-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Portsmouth het zaterdag 14 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Crewe Alexandra (2-0)

Het League One duel tussen Portsmouth en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 2-0 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door J. Marquis, waarmee Portsmouth met 1-0 de leiding nam. Portsmouth vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Harness op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Portsmouth.

LIVE Portsmouth - Crewe Alexandra 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Long voor O. Dale Crewe Alexandra
48' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Marquis met assist van R. Tunnicliffe Portsmouth 1-0
64' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Harness met assist van R. Tunnicliffe Portsmouth 2-0
65' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Finney voor S. MacDonald Crewe Alexandra
71' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor C. Long Crewe Alexandra
74' Wissel Portsmouth Wissel J. Morrell voor S. Williams Portsmouth
79' Wissel Portsmouth Wissel M. Jacobs voor R. Hackett-Fairchild Portsmouth
82' Wissel Portsmouth Wissel G. Hirst voor J. Marquis Portsmouth
88' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor M. Mandron Crewe Alexandra
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Crewe Alexandra
Opstellingen Portsmouth - Crewe Alexandra
De opstellingen van Portsmouth en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Portsmouth - Crewe Alexandra

Portsmouth en Crewe Alexandra treffen elkaar in de 2e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Will Finnie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Crewe Alexandra in de League One vond plaats op 13 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Portsmouth favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Crewe Alexandra slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Portsmouth 3
Winst Crewe Alexandra 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portsmouth op een 6e positie staat, terwijl we Crewe Alexandra terugvinden op de 13e plaats.