Nabeschouwing Portsmouth - Wigan Athletic (3-2) || League One 2021/2022

Dinsdag 26 april 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Portsmouth het dinsdag 26 april 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Wigan Athletic (3-2)

Het League One duel tussen Portsmouth en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 3-2 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door C. Lang, waarmee Wigan Athletic met 0-1 de leiding nam. Wigan Athletic vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Keane op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist Portsmouth de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via G. Hirst.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Hirst de 2-2 maakte voor Portsmouth. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Portsmouth dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. OBrien de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Hicks bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Portsmouth.

LIVE Portsmouth - Wigan Athletic 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt C. Lang met assist van T. Pearce Wigan Athletic 0-1
42' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. Darikwa Wigan Athletic
48' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt W. Keane met assist van T. Pearce Wigan Athletic 0-2
62' Doelpunt Portsmouth Doelpunt G. Hirst met assist van M. Harness Portsmouth 1-2
63' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor B. Amos Wigan Athletic
64' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. Curtis Portsmouth
64' Doelpunt Portsmouth Doelpunt G. Hirst Portsmouth 2-2
72' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Massey voor T. Pearce Wigan Athletic
77' Wissel Portsmouth Wissel A. OBrien voor M. Jacobs Portsmouth
80' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Edwards voor J. Bennett Wigan Athletic
86' Wissel Portsmouth Wissel R. Tunnicliffe voor L. Thompson Portsmouth
87' Doelpunt Portsmouth Doelpunt A. OBrien Portsmouth 3-2
90' Wissel Wigan Athletic Wissel S. Humphrys voor J. Cousins Wigan Athletic
90' Wissel Portsmouth Wissel M. Romeo voor M. Harness Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Wigan Athletic
Opstellingen Portsmouth - Wigan Athletic
De opstellingen van Portsmouth en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.