Nabeschouwing Rotherham United - Lincoln City (2-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 15 maart 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Rotherham United het dinsdag 15 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Lincoln City (2-1)

Het League One duel tussen Rotherham United en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Andy Haines geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door B. Wiles, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. Rotherham United vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Ogbene op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut wist Lincoln City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Hopper. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lincoln City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Haines, waardoor Rotherham United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rotherham United - Lincoln City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Rotherham United Doelpunt B. Wiles met assist van O. Rathbone Rotherham United 1-0
13' Doelpunt Rotherham United Doelpunt C. Ogbene met assist van B. Wiles Rotherham United 2-0
48' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor O. Rathbone Rotherham United
49' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor T. Hopper Lincoln City
67' Wissel Rotherham United Wissel A. MacDonald voor D. Barlaser Rotherham United
67' Wissel Rotherham United Wissel W. Harding voor J. Kayode Rotherham United
69' Wissel Lincoln City Wissel L. Cullen voor A. Scully Lincoln City
70' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor R. Wood Rotherham United
73' Wissel Lincoln City Wissel L. Sorensen voor T. Bishop Lincoln City
77' Wissel Rotherham United Wissel H. Odoffin voor O. Rathbone Rotherham United
81' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Hopper met assist van C. Bramall Lincoln City 2-1
82' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Walsh Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Lincoln City
Opstellingen Rotherham United - Lincoln City
De opstellingen van Rotherham United en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.