Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Charlton Athletic (2-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 26 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Charlton Athletic (2-0)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sheffield Wednesday kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van G. Byers. Sheffield Wednesday vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Paterson op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Sheffield Wednesday.

LIVE Sheffield Wednesday - Charlton Athletic 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt G. Byers met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 1-0
30' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Jaiyesimi voor A. Matthews Charlton Athletic
43' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor L. Palmer Sheffield Wednesday
45' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt C. Paterson met assist van M. Johnson Sheffield Wednesday 2-0
46' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Stockley voor A. Morgan Charlton Athletic
49' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
60' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Leko voor M. Burstow Charlton Athletic
70' Wissel Charlton Athletic Wissel S. Fraser voor A. Gilbey Charlton Athletic
71' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Kamberi voor S. Berahino Sheffield Wednesday
75' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor B. Purrington Charlton Athletic
78' Wissel Sheffield Wednesday Wissel L. Gibson voor J. Hunt Sheffield Wednesday
82' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor J. Storey Sheffield Wednesday
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Brennan voor M. Johnson Sheffield Wednesday
91' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor C. Paterson Sheffield Wednesday
93' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Sow voor B. Bannan Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Charlton Athletic
Opstellingen Sheffield Wednesday - Charlton Athletic
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.