Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Fleetwood Town (1-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 17 augustus 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het dinsdag 17 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Fleetwood Town (1-0)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door L. Gregory, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Fleetwood Town dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sheffield Wednesday.

LIVE Sheffield Wednesday - Fleetwood Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt L. Gregory Sheffield Wednesday 1-0
17' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor G. Byers Sheffield Wednesday
23' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor B. Halliday Fleetwood Town
34' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Johnson Sheffield Wednesday
35' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Rossiter Fleetwood Town
46' Wissel Fleetwood Town Wissel S. Morris voor J. Hill Fleetwood Town
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Dunkley voor S. Hutchinson Sheffield Wednesday
49' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Morton Fleetwood Town
59' Wissel Fleetwood Town Wissel A. Pilkington voor C. Morton Fleetwood Town
69' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor B. Bannan Sheffield Wednesday
72' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Paterson voor G. Byers Sheffield Wednesday
73' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Kamberi voor L. Gregory Sheffield Wednesday
83' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor H. Holgate Fleetwood Town
86' Wissel Fleetwood Town Wissel R. Edmondson voor C. Camps Fleetwood Town
87' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor D. Iorfa Sheffield Wednesday
91' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor H. Biggins Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Fleetwood Town
Opstellingen Sheffield Wednesday - Fleetwood Town
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.