Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Gillingham (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 13 november 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 13 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Gillingham (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Sheffield Wednesday en Gillingham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door V. Oliver, waarmee Gillingham met 0-1 de leiding nam. Sheffield Wednesday kwam na 75 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Kamberi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sheffield Wednesday - Gillingham 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Gillingham Doelpunt V. Oliver met assist van J. Akinde Gillingham 0-1
30' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor D. Phillips Gillingham
56' Wissel Gillingham Wissel G. Sithole voor V. Oliver Gillingham
61' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Berahino voor L. Wing Sheffield Wednesday
71' Wissel Gillingham Wissel D. Adshead voor B. Akehurst Gillingham
74' Wissel Gillingham Wissel B. Reeves voor K. Dempsey Gillingham
75' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt F. Kamberi Sheffield Wednesday 1-1
81' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Johnson Sheffield Wednesday
83' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Sow voor O. Shodipo Sheffield Wednesday
90' Wissel Sheffield Wednesday Wissel D. Adeniran voor F. Dele-Bashiru Sheffield Wednesday
96' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor J. Akinde Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Gillingham
Opstellingen Sheffield Wednesday - Gillingham
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.