Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Portsmouth (4-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 30 april 2022 - 13:30 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 30 april 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Portsmouth (4-1)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 4-1 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Portsmouth kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van G. Hirst. Sheffield Wednesday kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Gregory, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette S. Berahino zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sheffield Wednesday de leiding in de wedstrijd nam.

Na 40 minuten werd de voorsprong voor Sheffield Wednesday vergroot nadat J. Storey de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 86e minuut wist G. Byers namens Sheffield Wednesday de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Backhouse bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Sheffield Wednesday.

LIVE Sheffield Wednesday - Portsmouth 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Portsmouth Doelpunt G. Hirst met assist van R. Curtis Portsmouth 0-1
17' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt L. Gregory met assist van M. Johnson Sheffield Wednesday 1-1
36' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt S. Berahino met assist van J. Storey Sheffield Wednesday 2-1
40' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt J. Storey met assist van G. Byers Sheffield Wednesday 3-1
64' Wissel Portsmouth Wissel A. OBrien voor M. Jacobs Portsmouth
74' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor L. Gregory Sheffield Wednesday
76' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Windass voor S. Berahino Sheffield Wednesday
82' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Paterson voor B. Bannan Sheffield Wednesday
85' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor C. Paterson Sheffield Wednesday
86' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt G. Byers met assist van J. Windass Sheffield Wednesday 4-1
88' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Dele-Bashiru voor L. Gregory Sheffield Wednesday
88' Wissel Portsmouth Wissel J. J. Mingi voor L. Thompson Portsmouth
90' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor G. Byers Sheffield Wednesday
90' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor J. Morrell Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Portsmouth
Opstellingen Sheffield Wednesday - Portsmouth
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.