Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Rotherham United (0-2) || League One 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 13:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het zondag 13 februari 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Rotherham United (0-2)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door F. Ladapo, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. Rotherham United vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Smith op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rotherham United.

LIVE Sheffield Wednesday - Rotherham United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Rotherham United Wissel O. Rathbone voor J. Lindsay Rotherham United
59' Doelpunt Rotherham United Doelpunt F. Ladapo met assist van B. Wiles Rotherham United 0-1
64' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor G. Byers Sheffield Wednesday
72' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor S. Hutchinson Sheffield Wednesday
78' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Sow voor J. Hunt Sheffield Wednesday
79' Wissel Rotherham United Wissel J. Osei-Tutu voor S. Ferguson Rotherham United
83' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Kamberi voor N. Mendez-Laing Sheffield Wednesday
84' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith met assist van M. Ihiekwe Rotherham United 0-2
87' Wissel Rotherham United Wissel J. Mattock voor F. Ladapo Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Rotherham United
Opstellingen Sheffield Wednesday - Rotherham United
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Rotherham United

Sheffield Wednesday en Rotherham United treffen elkaar in de 33e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Drysdale en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Rotherham United in de League One vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield Wednesday. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sheffield Wednesday favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rotherham United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sheffield Wednesday 1
Winst Rotherham United 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield Wednesday op een 8e positie staat, terwijl we Rotherham United terugvinden op de 1e plaats.