Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Shrewsbury Town (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Shrewsbury Town (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Sheffield Wednesday en Shrewsbury Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door S. Berahino, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Sheffield Wednesday kreeg via B. Bannan in de 23e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Ben Toner de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Na de openingsgoal kwam Shrewsbury Town in de 37e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van R. Bowman.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Sheffield Wednesday - Shrewsbury Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt S. Berahino met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 1-0
23' Penalty gemist Sheffield Wednesday Penalty gemist B. Bannan Sheffield Wednesday
37' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt R. Bowman Shrewsbury Town 1-1
53' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Vela Shrewsbury Town
54' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor L. Leahy Shrewsbury Town
55' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor C. Dunkley Sheffield Wednesday
61' Wissel Sheffield Wednesday Wissel T. Corbeanu voor S. Berahino Sheffield Wednesday
68' Wissel Shrewsbury Town Wissel G. Nurse voor S. Whalley Shrewsbury Town
68' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Udoh voor S. Cosgrove Shrewsbury Town
74' Wissel Sheffield Wednesday Wissel L. Wing voor D. Adeniran Sheffield Wednesday
77' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Kamberi voor O. Shodipo Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Shrewsbury Town
Opstellingen Sheffield Wednesday - Shrewsbury Town
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.