Nabeschouwing Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons (1-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons (1-0)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 1-0 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door S. Whalley, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Shrewsbury Town uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Whalley Shrewsbury Town
36' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor L. Leahy Shrewsbury Town
46' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor H. Darling Milton Keynes Dons
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Bowman voor S. Cosgrove Shrewsbury Town
56' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt S. Whalley met assist van D. Udoh Shrewsbury Town 1-0
69' Wissel Milton Keynes Dons Wissel H. Boateng voor S. Twine Milton Keynes Dons
70' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Pyke voor D. Udoh Shrewsbury Town
75' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Watters voor T. Parrott Milton Keynes Dons
87' Wissel Milton Keynes Dons Wissel T. Watson voor W. OHora Milton Keynes Dons
89' Wissel Shrewsbury Town Wissel T. Bloxham voor G. Nurse Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons
Opstellingen Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Shrewsbury Town en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons

Shrewsbury Town en Milton Keynes Dons treffen elkaar in de 13e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carl Brook en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shrewsbury Town en Milton Keynes Dons in de League One vond plaats op 23 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Milton Keynes Dons favoriet. 5 keer wist de ploeg van Shrewsbury Town te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Shrewsbury Town. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Shrewsbury Town 2
Winst Milton Keynes Dons 5
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Shrewsbury Town op een 23e positie staat, terwijl we Milton Keynes Dons terugvinden op de 6e plaats.