Nabeschouwing Sunderland - Bolton Wanderers (1-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sunderland het zaterdag 25 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Bolton Wanderers (1-0)

Het League One duel tussen Sunderland en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door C. Winchester, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sunderland dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sunderland.

LIVE Sunderland - Bolton Wanderers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Winchester met assist van D. Cirkin Sunderland 1-0
42' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor E. Doyle Bolton Wanderers
48' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
61' Wissel Bolton Wanderers Wissel E. Kachunga voor L. Isgrove Bolton Wanderers
65' Wissel Sunderland Wissel L. Dajaku voor A. Pritchard Sunderland
66' Wissel Sunderland Wissel N. Huggins voor D. Cirkin Sunderland
66' Wissel Sunderland Wissel C. Evans voor E. Embleton Sunderland
69' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor O. Afolayan Bolton Wanderers
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel D. John voor L. Gordon Bolton Wanderers
85' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Lee voor J. Sheehan Bolton Wanderers
88' Wissel Sunderland Wissel B. Wright voor C. Doyle Sunderland
93' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor R. Santos Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Bolton Wanderers
Opstellingen Sunderland - Bolton Wanderers
De opstellingen van Sunderland en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.