Nabeschouwing Wigan Athletic - Crewe Alexandra (2-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 15 februari 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Wigan Athletic het dinsdag 15 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Crewe Alexandra (2-0)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Tom Reeves geëindigd in een 2-0 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door C. Lang, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Wigan Athletic vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. McClean op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Wigan Athletic.

LIVE Wigan Athletic - Crewe Alexandra 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. Naylor Wigan Athletic
22' Wissel Crewe Alexandra Wissel T. Johnson voor R. Alebiosu Crewe Alexandra
47' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor L. Murphy Crewe Alexandra
57' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt C. Lang met assist van J. McClean Wigan Athletic 1-0
64' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Ainley voor R. Griffiths Crewe Alexandra
68' Wissel Wigan Athletic Wissel S. Humphrys voor J. Magennis Wigan Athletic
68' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Shinnie voor W. Keane Wigan Athletic
82' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt J. McClean met assist van S. Humphrys Wigan Athletic 2-0
84' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor L. Murphy Crewe Alexandra
87' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Kerr voor G. Edwards Wigan Athletic
88' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor K. Watts Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Crewe Alexandra
Opstellingen Wigan Athletic - Crewe Alexandra
De opstellingen van Wigan Athletic en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Wigan Athletic - Crewe Alexandra

Wigan Athletic en Crewe Alexandra treffen elkaar in de 31e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Reeves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wigan Athletic en Crewe Alexandra in de League One vond plaats op 17 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wigan Athletic. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Wigan Athletic favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Crewe Alexandra slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Wigan Athletic 2
Winst Crewe Alexandra 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wigan Athletic op een 2e positie staat, terwijl we Crewe Alexandra terugvinden op de 23e plaats.