Nabeschouwing Wigan Athletic - Shrewsbury Town (2-1) || League One 2021/2022

Woensdag 8 december 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Wigan Athletic het woensdag 8 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Shrewsbury Town (2-1)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Wigan Athletic kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van T. Darikwa. Shrewsbury Town kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Bowman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette T. Aasgaard zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wigan Athletic de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Rock, waardoor Wigan Athletic dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wigan Athletic - Shrewsbury Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt T. Darikwa met assist van J. McClean Wigan Athletic 1-0
39' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt R. Bowman met assist van D. Udoh Shrewsbury Town 1-1
42' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Aasgaard voor J. Cousins Wigan Athletic
53' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Cosgrove voor R. Bowman Shrewsbury Town
66' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Pyke voor T. Bloxham Shrewsbury Town
78' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Edwards voor J. Bennett Wigan Athletic
83' Wissel Wigan Athletic Wissel S. Humphrys voor G. Massey Wigan Athletic
89' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Daniels Shrewsbury Town
91' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Cosgrove Shrewsbury Town
92' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt T. Aasgaard met assist van T. Naylor Wigan Athletic 2-1
96' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor S. Humphrys Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Shrewsbury Town
Opstellingen Wigan Athletic - Shrewsbury Town
De opstellingen van Wigan Athletic en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.