Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Accrington Stanley (2-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 7 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Accrington Stanley (2-1)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door G. McCleary, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. Wycombe Wanderers vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. McCleary op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut wist Accrington Stanley de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Butcher. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Accrington Stanley kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Charles Breakspear, waardoor Wycombe Wanderers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wycombe Wanderers - Accrington Stanley 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt G. McCleary met assist van S. Vokes Wycombe Wanderers 1-0
15' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt G. McCleary met assist van D. Horgan Wycombe Wanderers 2-0
38' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor R. Sykes Accrington Stanley
61' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor S. Vokes Wycombe Wanderers
65' Wissel Accrington Stanley Wissel H. Rodgers voor R. Sykes Accrington Stanley
65' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Mumbongo voor J. OSullivan Accrington Stanley
69' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Mehmeti voor G. McCleary Wycombe Wanderers
81' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor J. McCarthy Wycombe Wanderers
86' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt M. Butcher Accrington Stanley 2-1
94' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Pritchard Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Accrington Stanley
Opstellingen Wycombe Wanderers - Accrington Stanley
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.