Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Oxford United (2-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 15 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 15 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Oxford United (2-0)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 2-0 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door C. Thompson, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. Wycombe Wanderers vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Hanlan op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Wycombe Wanderers.

LIVE Wycombe Wanderers - Oxford United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt C. Thompson met assist van J. Obita Wycombe Wanderers 1-0
52' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor B. Hanlan Wycombe Wanderers
60' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt B. Hanlan met assist van G. McCleary Wycombe Wanderers 2-0
64' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor G. McCleary Wycombe Wanderers
68' Wissel Oxford United Wissel J. Henry voor M. McGuane Oxford United
68' Wissel Oxford United Wissel G. Whyte voor R. Williams Oxford United
71' Wissel Oxford United Wissel S. Winnall voor N. Holland Oxford United
74' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor C. Thompson Wycombe Wanderers
77' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Sykes Oxford United
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Horgan voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
91' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
93' Wissel Wycombe Wanderers Wissel T. De Barr voor B. Hanlan Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Oxford United
Opstellingen Wycombe Wanderers - Oxford United
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Wycombe Wanderers - Oxford United

Wycombe Wanderers en Oxford United treffen elkaar in de 28e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Backhouse en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wycombe Wanderers en Oxford United in de League One vond plaats op 11 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Oxford United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Wycombe Wanderers te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Wycombe Wanderers. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wycombe Wanderers 1
Winst Oxford United 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wycombe Wanderers op een 3e positie staat, terwijl we Oxford United terugvinden op de 6e plaats.