Nabeschouwing Accrington Stanley - Derby County (0-3) || League One 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Accrington Stanley het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Derby County (0-3)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 0-3 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door W. Osula, waarmee Derby County met 0-1 de leiding nam. Derby County vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Osula op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was T. Barkhuizen van Derby County die de 0-3 wist te maken in de 98e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Will Finnie, waardoor Derby County dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Accrington Stanley - Derby County 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Derby County Doelpunt W. Osula met assist van N. Mendez-Laing Derby County 0-1
28' Gele kaart Derby County Gele kaart voor E. Cashin Derby County
37' Gele kaart Derby County Gele kaart voor C. Davies Derby County
39' Doelpunt Derby County Doelpunt W. Osula met assist van C. Davies Derby County 0-2
51' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor D. Tharme Accrington Stanley
64' Wissel Derby County Wissel H. Roberts voor N. Mendez-Laing Derby County
69' Wissel Accrington Stanley Wissel A. T. Sisay voor S. Whalley Accrington Stanley
69' Wissel Derby County Wissel K. Smith voor J. Knight Derby County
70' Wissel Derby County Wissel D. McGoldrick voor W. Osula Derby County
81' Wissel Accrington Stanley Wissel M. Sangare voor M. Clark Accrington Stanley
81' Wissel Accrington Stanley Wissel N. Delfouneso voor T. Leigh Accrington Stanley
82' Wissel Derby County Wissel R. Stearman voor L. Dobbin Derby County
89' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Nolan voor M. Sangare Accrington Stanley
98' Doelpunt Derby County Doelpunt T. Barkhuizen Derby County 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Derby County
Opstellingen Accrington Stanley - Derby County
De opstellingen van Accrington Stanley en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Derby County zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.