Nabeschouwing Bolton Wanderers - Oxford United (1-3) || League One 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 29 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Oxford United (1-3)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 1-3 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door D. Anderson, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Brown op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Bolton Wanderers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Charles.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Oxford United vergroot nadat S. Seddon de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Oxford United.

LIVE Bolton Wanderers - Oxford United 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Williams Bolton Wanderers
25' Doelpunt Oxford United Doelpunt D. Anderson Oxford United 0-1
29' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor G. ODonkor Oxford United
31' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
35' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. McGuane Oxford United
46' Wissel Oxford United Wissel S. Seddon voor S. Long Oxford United
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel O. Afolayan voor J. Iredale Bolton Wanderers
53' Doelpunt Oxford United Doelpunt C. Brown met assist van L. Bate Oxford United 0-2
60' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Dempsey voor E. Kachunga Bolton Wanderers
60' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Bodvarsson voor J. Sheehan Bolton Wanderers
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Morley voor J. Williams Bolton Wanderers
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Sadlier voor K. Lee Bolton Wanderers
69' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor R. Santos Bolton Wanderers
70' Wissel Oxford United Wissel M. Browne voor D. Anderson Oxford United
70' Wissel Oxford United Wissel J. Henry voor G. ODonkor Oxford United
73' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt D. Charles met assist van C. Bradley Bolton Wanderers 1-2
79' Doelpunt Oxford United Doelpunt S. Seddon met assist van L. Bate Oxford United 1-3
81' Wissel Oxford United Wissel A. Gorrin voor L. Bate Oxford United
81' Wissel Oxford United Wissel T. Goodrham voor M. McGuane Oxford United
85' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. Gorrin Oxford United
91' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Seddon Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Oxford United
Opstellingen Bolton Wanderers - Oxford United
De opstellingen van Bolton Wanderers en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.