Nabeschouwing Bolton Wanderers - Peterborough United (1-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 17 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Peterborough United (1-0)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door O. Afolayan, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carl Brook, waardoor Bolton Wanderers de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Bolton Wanderers - Peterborough United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Fuchs Peterborough United
35' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Iredale Bolton Wanderers
49' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. Johnston Bolton Wanderers
49' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Knight Peterborough United
61' Wissel Peterborough United Wissel E. Mason-Clark voor R. Jones Peterborough United
62' Wissel Peterborough United Wissel J. Ward voor K. Poku Peterborough United
70' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Bodvarsson voor E. Kachunga Bolton Wanderers
70' Wissel Bolton Wanderers Wissel O. Afolayan voor K. Dempsey Bolton Wanderers
78' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Sadlier voor J. Iredale Bolton Wanderers
83' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Bakayoko voor D. Charles Bolton Wanderers
86' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt O. Afolayan Bolton Wanderers 1-0
88' Wissel Peterborough United Wissel H. Kyprianou voor J. Fuchs Peterborough United
88' Wissel Peterborough United Wissel J. Marriott voor J. Taylor Peterborough United
90' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor H. Kyprianou Peterborough United
91' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Williams Bolton Wanderers
92' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor K. Sadlier Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Peterborough United
Opstellingen Bolton Wanderers - Peterborough United
De opstellingen van Bolton Wanderers en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.