Nabeschouwing Bristol Rovers - Forest Green Rovers (1-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 30 juli 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Bristol Rovers het zaterdag 30 juli 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Forest Green Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Forest Green Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Forest Green Rovers (1-2)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Forest Green Rovers is onder leiding van scheidsrechter Rob Lewis geëindigd in een 1-2 overwinning voor Forest Green Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door J. Taylor-Moore, waarmee Forest Green Rovers met 0-1 de leiding nam. Bristol Rovers kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Collins, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette R. Hendry zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Forest Green Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rob Lewis, waardoor Forest Green Rovers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bristol Rovers - Forest Green Rovers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Forest Green Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor B. Stevenson Forest Green Rovers
55' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt J. Taylor-Moore met assist van R. Hendry Forest Green Rovers 0-1
61' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor C. OKeeffe Forest Green Rovers
67' Wissel Bristol Rovers Wissel H. Saunders voor T. Clarke Bristol Rovers
68' Wissel Bristol Rovers Wissel R. Loft voor Z. Westbrooke Bristol Rovers
71' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Collins Bristol Rovers 1-1
80' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Evans Bristol Rovers
82' Wissel Forest Green Rovers Wissel J. March voor R. Brown Forest Green Rovers
86' Wissel Forest Green Rovers Wissel O. Casey voor C. OKeeffe Forest Green Rovers
89' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt R. Hendry met assist van K. McAllister Forest Green Rovers 1-2
93' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor J. Matt Forest Green Rovers
95' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor B. Cargill Forest Green Rovers
95' Wissel Forest Green Rovers Wissel D. Bernard voor K. McAllister Forest Green Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Forest Green Rovers
Opstellingen Bristol Rovers - Forest Green Rovers
De opstellingen van Bristol Rovers en Forest Green Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Forest Green Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.