Nabeschouwing Bristol Rovers - Lincoln City (3-6) || League One 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Bristol Rovers het zaterdag 17 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Lincoln City (3-6)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 3-6 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door B. House, waarmee Lincoln City met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 14e minuut voor dat Lincoln City via J. Diamond op 0-2 kwam te staan. In de 18e minuut wist Bristol Rovers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Collins.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor Lincoln City vergroot nadat J. Diamond de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 51e minuut nadat M. Virtue-Thick namens Lincoln City de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 56e minuut was het J. Diamond van Lincoln City wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Bristol Rovers om te scoren. In de 59e minuut zette R. Loft de stand op 2-5 in het voordeel van Bristol Rovers. In de 61e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door B. House van Lincoln City die daarmee tekende voor de 2-6. In de 65e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Bristol Rovers had A. Collins het laatste woord door de 3-6 eindstand op het bord te zetten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tom Nield en eindigde de wedstrijd dus met een 3-6 stand in het voordeel van Lincoln City.

LIVE Bristol Rovers - Lincoln City 3-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Lincoln City Doelpunt B. House Lincoln City 0-1
8' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Evans Bristol Rovers
14' Penalty Lincoln City Penalty J. Diamond Lincoln City 0-2
18' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Collins Bristol Rovers 1-2
46' Doelpunt Lincoln City Doelpunt J. Diamond Lincoln City 1-3
46' Wissel Lincoln City Wissel C. Vernam voor J. Garrick Lincoln City
51' Doelpunt Lincoln City Doelpunt M. Virtue-Thick Lincoln City 1-4
56' Doelpunt Lincoln City Doelpunt J. Diamond met assist van L. Sorensen Lincoln City 1-5
59' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor S. Finley Bristol Rovers
59' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt R. Loft met assist van L. Gordon Bristol Rovers 2-5
61' Doelpunt Lincoln City Doelpunt B. House met assist van M. Virtue-Thick Lincoln City 2-6
62' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Marquis voor H. Anderson Bristol Rovers
62' Wissel Bristol Rovers Wissel P. Coutts voor L. McCormick Bristol Rovers
62' Wissel Bristol Rovers Wissel H. Saunders voor T. Clarke Bristol Rovers
65' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Collins met assist van P. Coutts Bristol Rovers 3-6
74' Wissel Lincoln City Wissel A. Jackson voor T. Oakley-Boothe Lincoln City
77' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Jasper voor R. Loft Bristol Rovers
80' Wissel Lincoln City Wissel T. Hopper voor B. House Lincoln City
88' Wissel Lincoln City Wissel J. Robson voor J. Diamond Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Lincoln City
Opstellingen Bristol Rovers - Lincoln City
De opstellingen van Bristol Rovers en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.