Nabeschouwing Burton Albion - Forest Green Rovers (3-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Burton Albion het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Forest Green Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Forest Green Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Forest Green Rovers (3-2)

Het League One duel tussen Burton Albion en Forest Green Rovers is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 3-2 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door V. Adeboyejo, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Forest Green Rovers kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Brown, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut moest Burton Albion verder met een man minder nadat T. Hamer een rode kaart had gekregen.

C. Wickham zette Forest Green Rovers even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill toegekende penalty wist te benutten. Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat V. Adeboyejo de 2-2 maakte namens Burton Albion. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Burton Albion dat via V. Adeboyejo nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 92e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sunny Sukhvir Gill bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Burton Albion.

LIVE Burton Albion - Forest Green Rovers 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Forest Green Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Burton Albion Doelpunt V. Adeboyejo met assist van T. Hamer Burton Albion 1-0
52' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt R. Brown met assist van C. OKeeffe Forest Green Rovers 1-1
61' Wissel Forest Green Rovers Wissel J. March voor B. Fiabema Forest Green Rovers
68' Rode kaart Burton Albion Rode kaart voor T. Hamer Burton Albion
69' Penalty Forest Green Rovers Penalty C. Wickham Forest Green Rovers 1-2
70' Wissel Burton Albion Wissel M. Carayol voor J. Smith Burton Albion
74' Wissel Burton Albion Wissel S. Winnall voor D. Keillor-Dunn Burton Albion
82' Doelpunt Burton Albion Doelpunt V. Adeboyejo met assist van M. Carayol Burton Albion 2-2
84' Wissel Forest Green Rovers Wissel M. Peart-Harris voor B. Stevenson Forest Green Rovers
89' Wissel Burton Albion Wissel C. Butcher voor T. Taylor Burton Albion
89' Wissel Burton Albion Wissel E. Thorpe voor J. Powell Burton Albion
92' Doelpunt Burton Albion Doelpunt V. Adeboyejo Burton Albion 3-2
96' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor A. Oshilaja Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Forest Green Rovers
Opstellingen Burton Albion - Forest Green Rovers
De opstellingen van Burton Albion en Forest Green Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Forest Green Rovers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.