Nabeschouwing Burton Albion - Morecambe (1-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Burton Albion het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Morecambe (1-1)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Burton Albion en Morecambe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door D. Keillor-Dunn, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Morecambe kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Delaney, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Burton Albion - Morecambe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor D. Connolly Morecambe
25' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor L. Shaw Morecambe
30' Doelpunt Burton Albion Doelpunt D. Keillor-Dunn Burton Albion 1-0
42' Wissel Burton Albion Wissel J. Powell voor S. Winnall Burton Albion
46' Wissel Morecambe Wissel R. Cooney voor D. Love Morecambe
46' Wissel Morecambe Wissel O. Fane voor D. Connolly Morecambe
67' Wissel Morecambe Wissel C. Watts voor J. Weir Morecambe
76' Wissel Morecambe Wissel A. Mayor voor L. Gibson Morecambe
77' Doelpunt Morecambe Doelpunt R. Delaney met assist van L. Shaw Morecambe 1-1
78' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor R. Delaney Morecambe
79' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor O. Fane Morecambe
81' Wissel Morecambe Wissel A. OConnor voor L. Shaw Morecambe
84' Wissel Burton Albion Wissel M. Carayol voor J. Smith Burton Albion
84' Wissel Burton Albion Wissel B. Kamwa voor J. Powell Burton Albion
91' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor F. Rawson Morecambe
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Morecambe
Opstellingen Burton Albion - Morecambe
De opstellingen van Burton Albion en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Morecambe zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.