Nabeschouwing Burton Albion - Port Vale (0-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Burton Albion het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Port Vale (0-2)

Het League One duel tussen Burton Albion en Port Vale is onder leiding van scheidsrechter Andy Haines geëindigd in een 0-2 overwinning voor Port Vale. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door B. Garrity, waarmee Port Vale met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Port Vale opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het E. Harrison die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Port Vale.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Port Vale.

LIVE Burton Albion - Port Vale 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Port Vale Wissel G. Massey voor D. Worrall Port Vale
49' Doelpunt Port Vale Doelpunt B. Garrity Port Vale 0-1
55' Wissel Burton Albion Wissel L. Moult voor V. Adeboyejo Burton Albion
67' Wissel Burton Albion Wissel J. Powell voor D. Keillor-Dunn Burton Albion
77' Wissel Port Vale Wissel H. Charsley voor T. Conlon Port Vale
88' Wissel Port Vale Wissel W. Forrester voor T. Pett Port Vale
89' Wissel Burton Albion Wissel Q. De Castro voor A. Oshilaja Burton Albion
91' Doelpunt Port Vale Doelpunt E. Harrison Port Vale 0-2
93' Wissel Port Vale Wissel D. Jones voor M. Benning Port Vale
93' Wissel Port Vale Wissel T. Small voor E. Harrison Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Port Vale
Opstellingen Burton Albion - Port Vale
De opstellingen van Burton Albion en Port Vale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Port Vale zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Burton Albion - Port Vale

Burton Albion en Port Vale treffen elkaar in de 5e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Haines en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burton Albion en Port Vale in de League One vond plaats op 19 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burton Albion. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Burton Albion favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Port Vale slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Burton Albion 2
Winst Port Vale 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burton Albion op een 24e positie staat, terwijl we Port Vale terugvinden op de 18e plaats.